top of page
Salts Massage

Tandblegning

Få hvidere tænder på kun 30 minutter.

Tandblegning

Med alderen får de fleste mennesker mere gule tænder, oven i det er rygning og alkohol med at gøre ondt værre. Vi anvender den patenterede, revolutionerende blegningsteknologi Smile Effect, der giver varige resultater uden bivirkninger såsom sensitivitet. Tandblegning er en hurtig og effektiv kosmetisk behandling, der skånsomt fjerner pletter og misfarvning af emaljen.

 

HVORDAN VIRKER DET?

SmileZERO® aktiveres af det kolde LED-lys, som starter en kemisk process, hvorved hydrogenperoxid fjerner overfladiske pletter og dybere misfarvning ved at ændre deres kemiske struktur.

 

ER DET VELEGNET TIL ALLE?

Hvis du er gravid, forsøger at blive gravid eller ammer, er det bedst at udsætte din tandblegning. Det bør heller ikke bruges på børns tænder. Tandblegning vil ikke virke på genoprettende tandpleje, for eksempel kroner, finer og broer. Disse materialer bliver ikke blege, brug af blegeprodukter på tænderne omkring disse materialer vil forårsage ujævn farve i hele munden.

 

​FORDELE

Prisvenligt – det koster en brøkdel af en blegning hos tandlægen. 

Effektivt  - behandlingen er meget succesfuld og garanterer en nuanceforskel på 2-9 nuancer. Du vil typisk se resultaterne med det samme, og de holder i lang tid.

Ingen UV-stråling – behandlingen anvender LED-lys, der er langt mere skånsomt end det UV-lys, man tidligere typisk har anvendt. I modsætning til UV-lys kan LED-lys ikke skabe mutationer, idet det ikke har en indvirkning på vævet på et cellulært niveau.

 

HVOR LÆNGE HOLDER DET?

Det afhænger af, hvordan du plejer dine tænder efter behandlingen, men ved de fleste holder resultatet op til 1 år. Resultatet af blegningen vil afhænge af, hvor gule dine tænder er som udgangspunkt. Meget gule tænder kan kræve gentagne behandlinger; det er dog vigtigt at være opmærksom på, at man ikke over-blegner tænderne. Vurdér dine tænders naturlige farve objektivt og vær realistisk omkring, hvilken grad af blegning der kan opnås.

EFTER BEHANDLINGEN

Du bør ikke spise, drikke eller ryge i mindst 1 time efter behandlingen. Mad med farve bør undgås i 48 timer efter behandlingen. Det anbefales at anvende blegende tandpasta efterfølgende for at vedligeholde resultatet. For det bedste resultat anbefaler vi at man  får lavet en tandrensning inden tandblegningen.

 

GARANTI

2-9 nuancers forskel fra udgangspunktet.

bottom of page