top of page
Neck Massage

Massage

Afslappende og dybdegående massage for enhvert behov.

Aviva Special Mix Terapi

Den bedste

60 min

650,-

Aromaterapi, Hot Stone eller Svensk Massage

Den klassiske

60 min

550,-

Gravide, Sports og anti- cellulite Massage

Den specielle

45 min

500,-

Ryg Massage

Den hurtige

30 min

350,-

Aviva special blandingsterapi

Aviva special blandingsterapi er en massage, der kombinerer mere end en stil eller massage teknik. Det kan kombinere teknikker fra svensk massage, medicinsk massage, fodmassage, Shi-Atsu massage, indisk hoved-hals skulder massage og Hot Stone massage. Disse kombinationer bruges til at skræddersy massage til dine personlige præferencer og specifikke behov.

Aviva special blandingsterapi er et godt valg for en person, der ikke er fortrolig med massage. Det kan hjælpe dig med at finde din foretrukne massage teknik i en hurtig session.

Derudover siges visse kombinationer at forstærke de helende virkninger af massage. For eksempel kan en svensk massage kombineret med hot stone massage øge blodcirkulationen og stofskifte ved brug af mere end en teknik.

Varighed: 60 min

Pris: 650,00 DKK

Pouring Massage Oil

Aromaterapi massage

I Aromaterapi eller terapi med æterisk olie bruges æteriske olier med det formål at forbedre ens helbred eller humør. Når du kombinerer aromaterapi med massageterapi, kan du forbedre din massage session.

Aromaterapi massage bruges af forskellige årsager, herunder afslapning, smertehåndtering og forbedret humør. Dette er også nogle af de grundlæggende fordele ved massageterapi. Tilsætning af essentielle olier menes at forbedre disse fordele.

 

Vi tilbyder aromaterapi-massage med lavendelolie, som stimulerer blodgennemstrømningen i huden og har en afslappende og beroligende effekt.

 

Så hvorfor skulle du få en aromaterapimassage?

Du skal lade op efter en lang uge

Du føler dig stresset eller ængstelig

Du oplever smerter

Du ønsker en mere afslappende massageoplevelse

Du ønsker at forbedre din massageoplevelse

At tilføje aromaterapi til din massage er en god måde at opleve de helbredende kræfter, der findes i æteriske olier.

Verighed: 60 min.

Pris: 550,00 DKK

Head Massage

Hot Stone Massage

Hot stone massage er en form for massage terapi, der involverer brugen af ​​glatte, opvarmede sten. Massageterapeuten placerer de varme sten på bestemte punkter på din krop og kan også holde på stenene, mens han giver massagen med blide bevægelser. Varmen hjælper kroppen med at slappe af og varme musklerne, så terapeuten kan massere dem bedre.

Stenmassage er en blid og meget dyb afspænding.

En hot stone massage er en helt unik oplevelse, og selvom det måske lyder lidt alternativt, massage med varme lavasten, hot stone massage en anerkendt og meget effektiv massageform, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig i vores klinik. Alle kan have gavn af hot stone massage, og vi håber, at du har mod på at prøve det og opleve de gavnlige effekter på din egen krop.

 

Top 7 fordele ved Hot Stone massage:

  • Lindre muskelsmerter, spændinger og forbedrer muskelafslapning.

  • Frigiver giftstoffer og forbedrer hudens udseende

  • Reducer stress og angst

  • Forbedre blodcirkulationen og strømmen af energi

· Hjælper med at fremme bedre søvn

· Hjælper med at skabe en følelse af komfort og varme

· Hjælper med at øge ledfleksibiliteten

 

Varighed:  60 min.

Pris: 550,-

Hot Stones Massage

Sportsmassage

En sportsmassage er en form for massage, der involverer manipulation af blødt væv til gavn for en person, der er involveret i regelmæssig fysisk aktivitet. Blødt væv er bindevæv, der ikke er hærdet til knogler og brusk; det omfatter hud, muskler, sener, ledbånd og fascia (en form for bindevæv, der beklæder og dækker det øvrige bløde væv). Sportsmassage er designet til at hjælpe med at korrigere problemer og ubalancer i blødt væv, der er forårsaget af gentagen og anstrengende fysisk aktivitet og traumer. Anvendelsen af ​​sportsmassage, før og efter træning, kan forbedre ydeevnen, hjælpe med restitution og forebygge skader.

Følgende fordele kan opleves ved anvendelse af sports massage teknikker:

  • Reduktion af muskelspændinger, muskelsmerter og ubehag.

  • Øget bevægelsesområde, hvilket fører til forbedret ydeevne.

  • Nedsat muskelstivhed og ømhed efter træning eller fysisk aktivitet.

  • Reduceret restitutionstid efter skade

  • Øgede niveauer af afslapning og reduktion i fysiske og psykiske stressniveauer.

  • Hjælper på sove kvantitet og kvalitet.

 

Disse fordele er i vid udstrækning resultatet af en stigning i lokal blodcirkulation, som hjælper med at skylle kemiske giftstoffer og affaldsstoffer ud, som er ophobet i musklen. Samtidig øger frisk blodgennemstrømning ilt- og næringsindholdet i musklen. Dette kan igen hjælpe med muskelreparation og fører til en reduktion i muskelspændinger.

Varighed: 45 min

Pris: 500,00 DKK

Pressure Point Massage

Svensk massage

En svensk massage er en af ​​de mest udbudte massageteknikker. Det kaldes nogle gange en klassisk massage. Teknikken har til formål at fremme afslapning ved at frigøre muskelspændinger.

Svensk massage er blidere end en dybdegående massage og bedre egnet til personer, der er interesserede i afslapning og spændings lindring. 

Svensk massage kan løsne op for stramme muskler forårsaget af daglige aktiviteter såsom at sidde ved computeren eller træning. Massagen kan hjælpe folk, der har spænding i lænden, skuldrene og nakken.

Varighed: 60 min.

Pris: 550,00 DKK

Palm Massage

Graviditetsmassage

Under graviditeten er mobiliteten for den kommende mor meget mere begrænset, end den ellers ville være. Dette kan føre til flere ændringer i livsstil, som igen har en effekt på kroppen.

 

Ovenstående ændringer, kombineret med de forandringer kroppen allerede gennemgår som følge af graviditeten, kan forårsage en lang række problemer i hele kroppen, såsom rygsmerter, kvalme, træthed og kramper.

 

Massage under graviditet hjælper med at reducere hævelse, ryg- og nakkesmerter og forbedrer blodcirkulation.

 

Varighed:   45 min

Pris:  500,00 DKK

Pregnant Belly

Anti-cellulite massage

En anti-cellulitemassage påvirker nedbrydningen af ​​fedt og styrker bindevæv på de berørte områder og øger blodcirkulationen. Anti-cellulite massage er specielt designet til at eliminere cellulite over en periode med fortsat terapi.

 

Som med andre massageterapimoduler er der fokus på at øge blodgennemstrømningen til det berørte område og at reducere væskeophobning.

 

Anti-cellulite massageteknikken er fastere og mere tempofyldt end den typiske svenske massage eller en afslappende massage. Også områder med cellulite kan være ømme og følsomme. På grund af dette kan du opleve noget ubehag, når massageterapeuten arbejder på områderne med cellulite. 

 

Her er kommunikation mellem dig og din massageterapeut nøglen til at sikre, at du får den bedste oplevelse. Over flere behandlinger begynder klienten at se synlige resultater.

Varighed: 45 min

Pris: 500,00 DKK

Massage Therapy

Anti-stress massage

En antistressmassage er en kombination af terapeutisk massage af ryggen og afspændingsmassage.

 

Anti-stress massage er en af ​​de mest effektive metoder til at lindre stress og en støttende behandling til at forebygge stress-relaterede problemer i vores krop. Denne massage afspænder musklerne og især nervesystemet, forbedrer blodgennemstrømningen, kredsløbs- og fordøjelsesproblemer og din krop bliver mere modstandsdygtig overfor stress.

 

Massagen udføres med langsomme og rytmiske strøg til hovedet, nakken, ryggen og bagsiden af ​​benene.

Varighed: 60 min

Pris: 550,-

Relaxation
bottom of page