top of page
Laser Hair Removal

Permanent Hårreduktion

Til alle hudtyper, hårfarve, smertefrit og hele året rundt.

SHR Laser hårfjerning er stort set smertefrit og uden bivirkninger. Sammenlignet med andre laser- og IPL-hårfjerningsmetoder er SHR et hurtigere, mere sikkert og smertefrit alternativ til hårreduktionsbehandlinger for alle. SHR behandling bliver betragtet som en af det bedste permanent hårfjerningmetode på marked.

ALLE HÅRTYPER, ALLE HUDTYPER, ÅRET RUNDT

Den unikke laserteknologi og -teknikker, der bruges i SHR  gør alle hår- og hudtyper velegnet til denne behandling. SHR er også en attraktiv hårfjerningsløsning for dem, der ikke ønsker at blive væk fra solen, hvilket betyder, at hårreduktions behandlinger kan fås hele året rundt. Ved at bruge lav varme reducerer SHR mængden af ​​varme, der absorberes af huden, hvilket gør, at behandlingen også kan laves på solbrændt hud. Behandlingen er også ideel, hvis du har lyse hår.

FOR DE BEDSTE RESULTATER

Afhængigt af det område, der behandles af SHR, anbefaler vi, at vores klienter får min. 6-8 behandlinger med fire til otte ugers mellemrum. Hårreduktionsbehandlinger med disse intervaller vil sikre, at vi er i stand til at målrette håret på det rigtige tidspunkt under den naturlige genopbygningscylkus. Mod slutningen af ​​processen kan intervallet mellem hårreduktionsbehandlinger forlænges til 8-12 uger, efterhånden som genopbygningscylkussen bliver langsommere. Undgå solen, sauna, solarium, saltvandsbassiner og lignende en uge før og efter din behandling.​

 

FAQ

Er det sikkert?

SHR  Laserbehandlinger har givet sikker og effektiv permanent hårreduktion for millioner af mennesker verden over. Fordi SHR bruger IN-MOTION og lav varme indstillinger, er vi i stand til at give et niveau af sikkerhed, i modsætning til enhver anden laser hårfjerning procedure. Vær opmærksom på, at områder med tatovering ikke må behandles, og selvom vi udviser den største omhu ved behandling af områder omkring en tatovering, kan lyset spredes under huden og komme i kontakt med pigmentet.

Vil mit hår nogensinde vokse ud igen?

Aktivt voksende hår, der er blevet behandlet med SHR, bør ikke vokse tilbage. Når først en hårsæk er beskadiget, kan der ikke vokse hår. Dog skal hårsække, der ikke var i den aktive vækstfase, behandles. Det er heller ikke usædvanligt, at nogle patienter får en touch-up et eller to år efter den første behandling på grund af hormonelle ændringer eller din krop, der reproducerer hårsækkene.

 

Skal jeg holde fri fra arbejde til behandlinger?

Nej, SHR  Laserbehandlinger kræver ingen restitutionstid. Du kan få en behandling og vende tilbage til arbejde og andre normale aktiviteter med det samme. I sjældne tilfælde på følsom hud kan der være en solskoldning som rødme, der kan vare i 1-3 dage, påfør en beroligende lotion såsom Aloe Vera eller kølige pakker (ikke is) derhjemme, hvis det er nødvendigt. Undgå at bruge hudpleje, der indeholder AHA, glykolsyre, salicylsyre eller retinsyre (f.eks. retin A) i 3-5 dage.

 

Hvorfor har jeg brug for 6+ behandlinger?

Hårvækst sker i 4 faser: Tidlig Anagen (tidlig hårvækst), Anagen (aktiv hårvækst), Catagen (regression) og Telogen (hviler, vokser ikke). SHR hårfjerning påvirker kun Anagen-stadiet (aktivt voksende hår). Derfor fjernes cirka femten til femogtyve procent af håret med hver behandling. Der skal derfor nogle få behandlinger til, for at behandlingsområdet er 'hårfrit'. Et vellykket resultat er, når 80-90% af håret er blevet elimineret.

 

Nogle mennesker reagerer muligvis ikke på behandlingen så godt som forventet det kan for eksempel være på grund af deres genetiske sammensætning, etnicitet, sundhedsstatus eller lignende.

 

HAR JEG BRUG FOR EN KONSULTATION?

Behandlingen skal tilpasses dig og din hudtype. Derfor er det vigtigt, at du bestiller en gratis konsultation. Vores professionelle personale vil vurdere dit behov og give dig et kvalificeret skøn over, hvor mange behandlinger du skal bruge for at nå dit mål.

HVAD SKAL JEG GØRE FØR EN BEHANDLING?

-Det område der ønskes behandlet, skal barberes mindst 1 dag før behandlingen.

- Undlad at vokse, bruge håropløsende creme eller plukke dit hår i behandlingsområdet mindst 4 uger inden behandlingen. 

Varighed og pris afhænger af det område, der behandles. Se vores Prisliste.

Hvorfor os? The Aviva Difference

  • Vi giver grundig patientvejledning og den personlige opmærksomhed, du fortjener. Hver behandling er designet til at opnå de bedst mulige naturlige resultater.

  • Vores kosmetiske sygeplejerske er certificeret i brugen af laser maskiner. Under din konsultation vil vores kosmetiske sygeplejerske gennemgå fordele og risici ved behandlingen, så du er bedre informeret, når du skal træffe kosmetiske beslutninger.

  • Hver af vores behandlingsprotokoller er udviklet i samarbejde med vores speciellæge og vi er godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed.

  • Nødnummer tilgængeligt 24/7 for vores kunder.

  • Bliv VIP-medlem og nyd 15 % rabat på behandlinger.

  • Hos os kan du få personlig vejledning og støtte til dine behandlinger så du kan få den mest naturlig, diskret og smuk resultat. Vi tilbyder  priser på filler som er konkurrencedygtige, fordi vi mener, at alle bør have muligheden for at bevare et ungdommeligt udseende så længe som muligt.

Untitled design (5).png
bottom of page