top of page

Kan Botox og Filleres kombineres sammen?


Ja, det kan man godt! Botox og filler er to forskellige typer æstetiske injektioner, der bruges til at reducere aldringstegn og forbedre udseendet. Selvom de har forskellige virkningsmekanismer og bruges til at behandle forskellige typer rynker og linjer, kan de bruges sammen for at opnå mere omfattende resultater.


Botox, eller botulinumtoksin, bruges til at behandle dynamiske rynker, der opstår som følge af gentagen muskelbevægelse, f.eks. rynker mellem øjenbrynene (sinderynken) eller omkring øjnene (kragefødder). Botox virker ved midlertidigt at lamme musklerne, der forårsager rynkerne, hvilket resulterer i en reduktion af linjerne.


Fillers derimod bruges til at fylde og udjævne statiske rynker og linjer, der er til stede selv når ansigtsmusklerne er afslappede. De kan også bruges til at genoprette volumen og forbedre ansigtskonturer, f.eks. i kinderne eller læberne. Fillers indeholder typisk hyaluronsyre, som er et stof, der naturligt findes i kroppen og hjælper med at opretholde fugtighed og volumen i huden.

Ofte vil en behandler bruge en kombination af botox og fillers for at opnå optimale resultater. Botox kan bruges til at udglatte dynamiske rynker, mens fillers kan bruges til at fylde dybere linjer og genoprette tabt volumen. Behandlingsområderne og den specifikke kombination af produkter vil afhænge af individuelle behov og præferencer.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page