top of page

SHR Laser Hårfjerning

Copy of Beige Minimalist Beauty Before After Collage Instagram Post.png

Alle hårfarve. Alle hudtyper. Smertefri. Sikkert og effektiv. Høj Kundetilfredshed.

SHR er en yderst skånsom behandling for huden, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op og derved forårsager smerte samt større risiko for fx forbrænding og andre skader på huden. 

Der er således ingen risici forbundet med behandlingen ved SHR-maskinerne og behandlingen er stort set fri for bivirkninger.

En karakteristisk egenskab ved SHR er, at halvdelen af energien går direkte ind i hårets pigment, mens den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for hårvæksten i området. 

Vi anbefaler  typisk mellem 6-8 behandlinger. Antallet kan variere, og nogle kunder kan muligvis opnå tilfredsstillende resultater med færre behandlinger. 

Laser Hårfjerning

Tjek ledige tider, og book den dato og det tidspunkt, der passer dig

Vi er registreret hos Styrelsen for Patient Sikkerhed

4.9 ud af 5 på Trustpilot, Google og Facebook.
1.png

Hvorfor os? 

  • Vi giver grundig patientvejledning og den personlige opmærksomhed, du fortjener. 

  • Vores kosmetiske sygeplejerske er certificeret i brugen af laser maskiner. Under din konsultation vil vores kosmetiske sygeplejerske gennemgå fordele og risici ved behandlingen, så du er bedre informeret, når du skal træffe kosmetiske beslutninger.

  • Hver af vores behandlingsprotokoller er udviklet i samarbejde med vores speciellæge og vi er godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed.

  • Nødnummer tilgængeligt 24/7 for vores kunder.

  • Hos os kan du få personlig vejledning og støtte til dine behandlinger så du kan få den mest naturlig, diskret og smuk resultat. 

3.png

50% rabat på alle områder undtagen den dyreste.

Køb 6 behandlinger og få 2 gratis.

Vi garanterer resultat.

Er du i tvivl om du er en god kandidat?

Book en gratis og uforpligtende konsultation istedet.

Få adgang til vores spændende tilbud

Tak og velkommen til Aviva Clinique!

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi opbevarer dit navn og mailadresse til brug for udsendelse af nyhedsbrevet.

bottom of page