top of page
Injection cosmetology

Dermal Filler

Filler behandling af rynker og skulptering af ansigtet.

Hyaluronsyre (HA) filler  er sterile geler, der består af vand, stabiliseret HA og Lidocain, som er en lokalbedøvelse. Hyaluron hjælper huden med at danne mere kollagen og skabe volumen i huden og ved at tilføre HA til huden, kan huden gøres mere smidig. Denne forøgelse af hyaluron kan skabe et yngre udtryk, hvor rynker udglattes. Filler injiceres med en sprøjte gennem en tynd nål i øverste hudlag, som ofte beskrives som en lille smerte på niveau med et myggestik. 

Fillers kan give en række fordele til ansigtsforyngelse. Du kan bruge dem til at:

 

 • Få en yngre ansigtsform tilbage ved at genoprette en ungdommelig V-form

 • Forynge dine læber, kinder og mundområde med fylde

 • Løft op og understøt mundvigene

 • Udfyld din kæbelinje og hage og afværge nasolabiale rynker

 • Boost hudens elasticitet, fugt og glød.

 • Udjævn generelle ansigtslinjer og rynker

 • Udfyldning af acne og skoldkopper ar

 • Konturering af kinder eller hage uden operation

 • Udlignende og styrkelse af din kæbelinje

 • Genopretter aldrende, sunkne tindinger

 • Giv fylde til aldrende hænder

,

Før Behandling
Under din konsultation vil vi omhyggeligt evaluere dine målområder og designe en specifik plan baseret på dine personlige mål. For de allerbedste resultater kan vi også anbefale at kombinere fillers med andre minimalt invasive behandlinger som botulinumtoksin og ansigtsbehandlinger. Konsultationer hos os er påkrævet, selvom du allerede har fået behandlingen på en anden klinik før. Du kan medbringe en anden person under din konsultation. Du har mulighed for at stille spørgsmål, idet det er vigtigt, at du føler dig tryg under behandlingen. Skriftlig og mundtlig information vil blive givet til dig, og du har 2 dage til at tænke over behandlingen.

Under behandlingen

Vi vil igen snak om planen og hvilke produkter vi ville bruge. Før og efter billeder vil blive taget til din journal. Vi starter med at rense huden, kom gerne uden makeup eller produkter på det område der skal behandles, hvis det er muligt. Hvis du ønsker at få en lokalbedøvelse, så giv besked under konsultationen. Filleren injiceres i området med en tynd kanyle eller nål. Resultater kan ses med det samme, men det behandlede område kan være rødt og hævet efterfølgende. Dette vil aftage et par dage til en uge efter.


Efter behandlingen
Der kræves ingen nedetid efter behandlingen, og de fleste kunder genoptager almindelige aktiviteter med det samme. Du bør dog afholde dig fra sauna, solarium, intens træning eller anstrengende aktiviteter i 48 timer efter din behandling. Undgå at bruge makeup i mindst 4 timer.  Hvis du tager medicin, der indeholder acetylsalicylsyre (f.eks. Ipren, Aspirin, Kodimagnyl), har du større tendens til blå mærker. Det anbefales at holde pause med fiskeolie indtil et par dage efter behandlingen. Hvis du tidligere har haft et forkølelsessår, er der en risiko for at fremprovokere et nyt udbrud. Der anbefales forebyggende behandling med tablet Valaciclovir, som fås på recept hos egen læge. Andre ting du skal være opmærksom på vil blive drøftet under din konsultation. Vi tilbyder gratis kontrol efter 14 dage

​​

Almindelige bivirkninger:

 • Blå mærker - Denne komplikation er en af ​​de mest almindelige på injektionsstedet. Det kan ske uanset de anvendte teknikker. Der er dog nogle trin, du kan tage for at forhindre blå mærker, såsom at undgå blodfortyndende medicin, minimere mængden af ​​stiksteder, påføre isposer og afstå fra aktiviteter, der kan hæve blodtrykket.

 • Overfyldning – Når der injiceres for meget hudfyldstofbehandling, kan det skabe klumper og danne ujævnheder. Heldigvis er korrektion mulig i de fleste tilfælde.

 • Underfyldning – Dette kan nemt løses ved at sprøjte mere fyldstof ind i området.

 • Granulomatøs betændelse - Denne reaktion kan opstå ved alle filler mærker, men den kan behandles med medicin.

 • Tyndall-effekt – Dette sker, når filleren injiceres for overfladisk, så filleren er tæt på hudens overflade, hvilket forårsager misfarvning. 

 • Infektion på injektionsstedet - Denne komplikation er ikke særlig almindelig, og den kan være forårsaget af en virusinfektion, der spreder sig ind på stedet, mest almindelig hos patienter med forkølelsessår i anamnesen.

Kan jeg kombinere andre behandlinger med fillers?
Patienter kombinerer ofte fillers med botulinumtoksin for mere omfattende foryngelse. BOTOX® er ideel til behandling af rynker, der dannes på grund af muskelaktivitet i modsætning til kollagentab. Andre muligheder for at imødegå ansigtets aldring omfatter ansigtsbehandlinger og kemisk peeling for at udglatte fine linjer og jævn tone, hvilket forbedrer udseendet af områder behandlet med filler.

Hvorfor os? The Aviva Difference

 • Vi giver grundig patientvejledning og den personlige opmærksomhed, du fortjener. Hver behandling er designet til at opnå de bedst mulige naturlige resultater.

 • Vores kosmetiske sygeplejerske er certificeret i brugen af ​​filler produkter. Under din konsultation vil vores kosmetiske sygeplejerske gennemgå fordele og risici ved behandlingen, så du er bedre informeret, når du skal træffe kosmetiske beslutninger.

 • Hver af vores behandlingsprotokoller er udviklet i samarbejde med vores speciellæge og vi er godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed.

 • Nødnummer tilgængeligt 24/7 for vores kunder.

 • Bliv VIP-medlem og nyd 15 % rabat på Filler-behandlinger.

 • Hos os kan du få personlig vejledning og støtte til dine behandlinger så du kan få den mest naturlig, diskret og smuk resultat. Vi tilbyder  priser på filler som er konkurrencedygtige, fordi vi mener, at alle bør have muligheden for at bevare et ungdommeligt udseende så længe som muligt.

bottom of page