top of page
Drug and Syringe

Sved Behandling
(med Botox)

Få en markant reduktion af svedgener.

Hyperhidrose behandling (svedbehandling) med Botox

Botulinum Toxin er velegnet til bl.a. at behandle armhuler, håndflader, fodder eller andre områder med meget sved. Behandling i armhulerne er stort set smertefri. Skal man derimod behandle for håndsved, gør det en smule ondt. I klinikken kan du få en lokalbedøvende creme Tapin gratis efter din konsultation for at gøre behandlingen mere behagelig.

Hvad er botulinumtoksin?

Vistabel®, Bocouture® og BOTOX® er en form for neuromodulatorer (Botulinum Toxin), der er blevet renset og fortyndet for at være sikker til kosmetisk og medicinsk brug. Botulinumtoksin er et muskelafslappende middel, og når det administreres, blokerer toksinet midlertidigt neuronaktivitet, hvilket forhindrer fuld muskelsammentrækning. Når signalvejen blokeres, modtager svedkirtlerne pludselig intet stimulus fra nervesystemet og resultatet er, at svedkirtlerne holder op med at producere sved. Botox er dermed et meget potent lægemiddel til behandling af axillær hyperhidrose.

Hvor ofte skal man behandles og hvor hurtigt mærker man effekt?

Det er individuelt, hvor længe effekten holder. For de fleste, effekten holder ca. 30 uger, men hos nogen holder effekten kortere, mens andre oplever, at effekten holder i mere end 1 år. Man skal være opmærksom på at der kan gå 3-14 dage før man kan begynde at mærke effekt efter en behandling. Det være en fordel at gentage behandlingen inden effekten af forrige behandling forsvinder helt.

Hvem kan behandle svedoverproduktion med Botox?

Behandling med Botox er en specialistopgave og bør fortages af læger eller sygeplejersker, der er uddannet til behandlingen samt har erfaring med dette. Det skyldes at behandlingen kræver erfaring og viden i forhold til placering af de rette punkter. 

I klinikken har vi en neurolog med mere end 20års erfaring med hovedpinebehandling. Book en konsultation for at høre mere hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvorfor os? The Aviva Difference

  • Vi giver grundig patientvejledning og den personlige opmærksomhed, du fortjener. Hver behandling er designet til at opnå de bedst mulige naturlige resultater.

  • Vores kosmetiske sygeplejerske er certificeret i brugen af botox produkter. Under din konsultation vil vores sygeplejerske og neurolog gennemgå fordele og risici ved behandlingen, så du er bedre informeret, når du skal træffe kosmetiske beslutninger.

  • Hver af vores behandlingsprotokoller er udviklet i samarbejde med vores speciellæge og vi er godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed.

  • Nødnummer tilgængeligt 24/7 for vores kunder.

  • Bliv VIP-medlem og nyd 15 % rabat på behandlinger.

  • Hos os kan du få personlig vejledning og støtte til dine behandlinger så du kan få den mest naturlig, diskret og smuk resultat. Vi tilbyder  priser på filler som er konkurrencedygtige, fordi vi mener, at alle bør have muligheden for at bevare et ungdommeligt udseende så længe som muligt.

Untitled design (5).png
bottom of page