top of page
Beige Brown Minimalist Jewelry Brand Fashion Facebook Cover .png

Rynke Behandling

Copy of Beige Minimalist Beauty Before After Collage Instagram Post (Your Story) (3).png

Rynkebehandling. Få et naturligt resultat med Botox. Sikkert og effektiv. Høj Kundetilfredshed.

Behandling med Botox er en effektiv metode til at fjerne dybe rynker og linjer i dit ansigt. Du vil se en forskel allerede efter 5-10 dage, og det synlige resultat vil vare fra 3-6 måneder. Du vil se yngre og friskere ud på en naturlig måde. Botoxbehandling er en af de mest udførte anti-age behandlinger på verdensplan

 

Resultatet af behandling med Botox vil være et yngre, friskere, gladere og sundere udseende. Mange oplever en markant forbedring af hudens struktur. Huden ser finere eller glattere ud. Det gode naturlige resultat gør, at vores kunder oplever en større tilfredshed med deres udseende efter behandling med Botox, og de fortæller om øget selvtillid, et gladere selvbillede og bedre humør.

Botox Behandling

Tjek ledige tider, og book den dato og det tidspunkt, der passer dig

Vi er registreret hos Styrelsen for Patient Sikkerhed

4.9 ud af 5 på Trustpilot, Google og Facebook.
Copy of Beige Minimalist Beauty Before After Collage Instagram Post (Your Story) (4).png

Hvorfor os? 

  • Vi giver grundig patientvejledning og den personlige opmærksomhed, du fortjener. 

  • Vores kosmetiske sygeplejerske har mange års erfaring og er certificeret i injektionsbehandlinger. Under din konsultation vil vores klinik læge gennemgå fordele og risici ved behandlingen, så du er bedre informeret, når du skal træffe kosmetiske beslutninger.

  • Hver af vores behandlingsprotokoller er udviklet i samarbejde med vores speciellæge og vi er godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed.

  • Nødnummer tilgængeligt 24/7 for vores kunder.

  • Hos os kan du få personlig vejledning og støtte til dine behandlinger så du kan få den mest naturlig, diskret og smuk resultat. 

50% rabat på alle områder undtagen den dyreste (gælder ikke for medicinske botox behandlinger).


Vi garanterer resultat.

Er du i tvivl om du er en god kandidat?

Book en gratis og uforpligtende konsultation istedet. Der er 48timers lovpligtig betænkningstid mellem konsultation og behandling.

Få adgang til vores spændende tilbud

Tak og velkommen til Aviva Clinique!

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi opbevarer dit navn og mailadresse til brug for udsendelse af nyhedsbrevet.

bottom of page