top of page
Facial

Ansigtsbehandling

Med vores forskellige typer er der altid en løsning, der passer dig og din huds specifikke behov.

Aviva Signatur Ansigtsbehandling

Den Bedste

60 min

810,-

Mini luksus Ansigtsbehandling

Den hurtige

30 min

495,-

Fire and Ice Ansigtsbehandling

Den Klassiske

45 min

715,-

The Ultimate Facial

Den ultimativ anti-age

90 min

2199,-

Aviva Signatur Ansigtsbehandling

En luksuriøs antioxidant behandling, der er tilpasset din hud. Behandlingen er intenst fugtgivende, beroligende, anti-aging og vil genoprette hudens mangel på fasthed og tone, fjerne urenheder, fugte og forynge huden i dybden og giver den perfekte glød.

 

Denne ansigtsbehandling inkluderer en række omfattende produkter og drænings massage teknikker, der har en øjeblikkelig synlig effekt på stramme ansigtsmuskler og en træt, ujævn teint. Uovertruffen til at afsløre hudens sande strålende skønhed, det er den komplette ansigts-spa-behandling, designet til at imødekomme dit specifikke behov.

 

Inkluderer: Hudanalyse, Dobbelt rensning, Eksfoliering, Ekstraktion (porerensning), Lymfedrænagemassage i ansigtet, svensk nakke- og skuldermassage,  microneedlingbehandling eller kollageninfusionsterapi, Foryngende behandlingsmaske til ansigt og hals, forskellige serum efter behov, Anti-age øjencreme, Fugtgivende ansigtscreme, Nakke- og brystcreme, Solbeskyttelse, Setting mist, aromaterapi og råd om hjemmepleje.

 

​Behandlingen er skræddersyet til: Acne, Irriteret, Rosacea, Eksem, Dehydreret, Stresset eller løs, rynket hud.

Varighed: 60 min.

 Pris: DKK 790

Bemærk venligst at ved meget stoppede porer eller problematisk hud, anbefaler vi en konsultation før behandlingen.

Skin Care

Fire and Ice af IS Clinical

Trods aldringsprocessen med denne regenererende ansigtsterapi. Under denne medicinsk inspirerede ansigtsterapi bliver der brugt 2 masker (Fire & Ice). Fire masken kombinerer den blide peeling-virkning af frugtsyrer og ekstrakter med en dybere eksfoliering der genopliver din hud. Ice masken giver det ultimative forsvar mod miljømæssige påvirkninger og hjælper med at opretholde en ungdommelig udstråling hele vejen til cellulært niveau. 

Sammen blødgør den ikke-irriterende formel synlige ufuldkommenheder på hudens overflade, såsom pigmentering og pletter og mindsker rynker. Resultatet kan ses med det samme, derfor kaldes det The Red Carpet-behandling, da mange berømtheder bruger det, før de skal på den røde løber. Selvom effekten er synlig med det samme, anbefaler vi 3 behandlinger med 2-3 ugers interval for at forstærke effekten og bevare den i længere tid.

Inkluderer: Hudanalyse, Rens, Peeling-maske, Ansigtsmassage, Nærende og foryngende maske, anti-age serum, Øjenkomplekscreme, anti-age creme, Solbeskyttelse, Setting mist og råd til hjemmepleje.​

 

For  langtidsholdbare resultater anbefales denne ansigtsbehandling typisk i en serie af 4 ansigtsbehandlinger.

Varighed: 45 min

Pris: 715,00 DKK 

Applying Face Mask

Mini Luksus Ansigtsbehandling

Under Mini luksus ansigtsbehandlingen vil en ekspert kosmetolog rense dit ansigt, let eksfoliere din hud for at tilskynde regenerering af nye hudceller, påføre et peelingserum og give dit ansigt en  blid massage med en regenererende creme for at øge cirkulationen og afslutte det med SPF creme og en ansigtsmaske.

Efter kun 30 min. vil du føle dig afslappet, og din hud vil få et naturligt, forfrisket og forynget udseende.

Vi har fjernet alt fnug for at give dig en resultatorienteret ansigtsbehandling på kun 30 minutter. Det er perfekt til dem, der kun har kort tid eller til dem, der leder efter en hurtig men effektiv behandling.

 

Denne ansigtsbehandling er ligesom Signature-ansigtsbehandlingen uden wellness-delen, ekstraktion og hudanalyse. Hvis du har specifikke problemer såsom akne eller rosacea, anbefaler vi, at du i stedet laver en Signatur ansigtsbehandling.

Varighed: 30 min.

Pris: 495,00 DKK

Facial Treatment

The Ultimate Facial Package

Denne behandlingspakke består af fire forskellige ansigtsbehandlinger, der hver især spiller en vigtig rolle i at forbedre hudens udseende og sundhed. Først udføres en dermalpeeling, der fjerner døde hudceller og giver en mere strålende og jævn hudtone. Dernæst udføres microneedling, hvor små nåle bruges til at stimulere kollagenproduktionen og forbedre hudens tekstur. Herefter følger collagen terapi, hvor en serum med kollagen påføres huden for at øge elasticiteten og fugtindholdet. Til sidst udføres facial microcurrent, en non-invasiv behandling, der bruger svage strømme til at stimulere ansigtsmusklerne og give en mere tonet og fast hud. Sammen udgør disse fire behandlinger en effektiv ansigtsbehandlingspakke, der kan hjælpe med at bekæmpe fine linjer og rynker, reducere pigmentpletter og acne ar samt give en generelt sundere og mere ungdommelig udstråling til huden. Vi afslutter med cosmeceutical produkter der beskytter huden samt forbedre resultat af behandlinger.

Inklusiv:

  • Konsultation hvis nødvendigt

  • Dermal Peel

  • Medical Microneedling

  • Collagen therapy

  • Facial Microcurrent rejuvenation

  • LED lys terapi

 

Varighed: 90 min

Pris: 2199,00 DKK 

Microdermabrasion

Anti age behandling af øjne

Huden, under og omkring øjnene er den tyndeste på hele vores krop, hvilket gør den sart og følsom, det er her, vi ser de første tegn på aldring, Huden påvirkes af miljøet og vores livsstil.

Der er mange årsager til mørke rande og rynker, alder og genetik er den første faktor. Med tiden bliver huden tørrere, øjenlågene og området omkring øjnene bliver tyndere med tab af elasticitet. Med tiden bliver musklerne omkring øjnene slappe og der opstår små rynker og poser under øjnen. Når huden bliver tyndere, bliver den mere gennemsigtig, dette gør igen at blodkar bliver mere synlige, hvilket skaber mørke rande.

Behandlingen

Vores behandling inkluderer en fugtgivende øjenmaske med hyaluronserum af klinisk kvalitet, kollagenserum, potent Vitamin C og glykolsyre og afsluttes med en hudceutisk øjencreme, alt sammen designet til at skabe en beskyttende barriere for huden, stimulere hud regenerering og regulere fugtbalancen, som bidrager til bedre hudtone omkring øjnene og lysere mørke rander.

 

Varighed: 20 min.

Pris: 275,00 DKK

Eye Cream Treatment

Skin Check

En SkinCheck inkluderer et tjek af din huds status gennem ansigtsanalyse. Efter at have fastlagt din huds umiddelbare behov, påfører vi de nødvendige produkter for at hjælpe og beskytte din hud, indtil du kommer ind i den rigtige rutine.

Vi laver en personlig hudpleje-plan, du kan tage med hjem, for at hjælpe dig med at få den sundeste hud til dig. KOM UDEN PRODUKTER PÅ eller kom tidligt og bed om en ansigtsrens i receptionen. 

15min

Dermatologist at Work
bottom of page